top of page
Billede af psykoterapeut Henriette Johnsen med grøn baggrund

Online terapi

Selvom jeg foretrækker at mødes ansigt til ansigt, anerkender jeg også, at der kan være tider og situationer, hvor det er uhensigtsmæssigt eller umuligt at mødes fysisk, som for eksempel under coronarestriktionerne. Desuden kan det til tider virke helt uoverskueligt at forlade sit eget hjem.

 

Derfor tilbyder jeg i overensstemmelse med retningslinjerne fra Dansk Psykoterapeutforening og European Association of Psychotherapy (EAP) online terapi. På denne måde kan jeg hjælpe dig med dine udfordringer, mens du sidder i trygge rammer i dit eget hjem.

Baggrundsbillede af pige med laptop

Hvordan foregår online terapi?

Online terapi tilbydes via Zoom, som EAP vurderer sikkert, da det er i overensstemmelse med de meget høje standarder sat af HIPAA - det amerikanske regelsæt for online sikkerhed.

Før en session sætter jeg denne op i Zoom og sender dig loginoplysningerne i en krypteret e-mail. Du behøver ikke at downloade Zoom, men kan blot følge linket i den krypterede e-mail, som vil indeholde både et møde-ID og et password til sessionen.

 

Hverken dit navn eller andre personlige oplysninger vil optræde i Zoom. Alle sessioner sættes op med dine initialer og er beskyttet af et password. Jeg optager ikke sessionerne og tillader heller ikke, at du laver en optagelse.

 

Vær venligst klar til sessionen på det angivne tidspunkt; som i lighed med sessioner i min fysiske praksis starter og slutter til aftalt tid. For at du får mest muligt ud af online terapi, beder jeg dig være opmærksom på følgende:

 

  • Find et privat sted at sidde under sessionen.

  • Sørg for, at ingen andre kan se skærmen eller overhøre samtalen.

  • Vær opmærksom på ikke at tale for højt.

  • Hvis du bruger en delt computer, bør du slette din browserhistorik for at sikre dig, at ingen kan kompromittere dit privatliv.

Priser, betaling og aflysning af online terapi

Priser og aflysningsregler for online terapi er de samme som for terapi i min fysiske praksis. Alle betalinger bedes overført inden start af pågældende session. Se her for mere information om priser på individuel terapi og parterapi.

bottom of page