Parterapi i Odense C

Der kan være mange gode grunde til at gå i parterapi. Selvom kærligheden stadig lever, oplever mange par, at de kæmper med kommunikationen og føler, de har mange konflikter og mister kontakten til hinanden - både følelsesmæssigt og seksuelt. 

Ved terapeutisk at arbejde med de mønstre, der opstår mellem jer, kan jeg hjælpe jer med at få en større forståelse for jer selv og hinanden, opnå et tættere følelsesmæssigt bånd i jeres relation og blive bedre til konflikt-håndtering.

Jeg tilbyder Emotionsfokuseret Parterapi i Odense C eller online via Zoom.

I parterapi er det forholdet mellem jer, der er i terapi, ikke de to individer i parforholdet. Mit mål for jeres terapi er hjælpe jer med at se hvilke mønstre, der tager jer væk fra hinanden, at bringe jer tættere og gøre jer til et team omkring jeres konflikter.

Over tid vil I således opleve, at I bedre forstår at støtte både jer selv og hinanden samt bedre kan skabe gensidig kontakt i de svære øjeblikke. I vil derfor opleve en følelsesmæssigt tættere relation, styrket kommunikation, og at I står sammen om at løse jeres udfordringer og udleve jeres drømme for livet og jeres parforhold.

I løbet af terapien vil vi komme omkring spørgsmål som

 • Hvorfor søger I hjælp?

 • Hvad er det for drømme og håb, I har for jeres forhold og for terapien? 

 • Hvordan har I forsøgt at få det bedre sammen - og hvordan har det virket?

 • Hvad er det, der trigger jer hver især?

 • Hvad er det for et mønster, der nogle gange opstår, når I lander i konflikt og mister kontakten til hinanden?

 • Hvornår oplever I, at I er gode for hinanden?

Sammen vil vi klarlægge jeres udfordringer. Måske har I allerede en klar idé om disse, måske ikke. Det kan også være, I ikke er enige i, hvori de består, og hvad I gerne vil arbejde med.

 

Når udfordringerne er klarlagt, vil vi udforske, hvad I begge bringer med ind i forholdet, og hvordan I forstår og påvirker hinanden, samt hvorledes dette påvirker jeres forhold. Vi vil også arbejde med, hvordan I kan begynde at ændre de ting, der forhindrer jer i at have det forhold til hinanden, I ønsker jer. 

Mens vi arbejder på at skabe en større følelsesmæssig samhørighed mellem jer, vil jeg skabe et trygt rum, hvor I kan udtrykke de svære ting overfor hinanden. Jeg vil støtte jer begge to lige meget og hjælpe jer gennem de svære følelser, der måtte være eller opstå.

I skal regne med, at terapi-forløbet ser således ud

 • Hver session varer 80-90 minutter.

 • De første 6-8 gange kommer I ca. en gang i ugen, evt. hver anden uge.

 • Når I begynder at få det bedre, tillader vi længere tid mellem sessionerne, således I kan konsolidere jeres forhold.

 • De fleste par er færdigbehandlet efter 10-15-20 gange.

Mod slutningen af parterapien skulle I gerne

 • Have fået en større forståelse af jer selv og hinanden.

 • Have opnået en indsigt i jeres individuelle bidrag til parforholdet, hvorledes I påvirker hinanden, samt hvordan I bedst kan støtte jer selv og hinanden.

 • Have lært at tage de svære samtaler på egen hånd, uden at disse behøver ende i en uløselig konflikt.

Metode for parterapien

I mit arbejdet med jer vil jeg anvende Emotionsfokuseret Parterapi (EFT). Det er en metode, der i samspillet mellem

 • betydningen af jeres indbyrdes tilknytning

 • jeres emotioner og

 • den bagage, I hver især bringer med ind i jeres forhold

giver jer en større bevidsthed om jer selv som individer og de mønstre, I har i jeres parforhold, samt hvorledes disse mønstre forhindrer jer i at opnå den tætte kontakt, I længes efter.

Metoden er både forskningsmæssigt og praktisk solidt velfundret. Omfattende undersøgelser viser, at 90% af de par, der fuldfører et EFT-forløb, oplever væsentlige forbedringer i parforholdet, mens 75% opnår at få løst deres kriser.

Priser for parterapi

Prisen for en enkelt session er DKK 1.400. I den indledende fase købes sessioner enkeltvis, men når vi er enige om at starte terapien, er det muligt at booke og betale for en pakke af sessioner:

​​​

 • 5 sessioner DKK 6.500

Pakker af parterapi bookes og betales samlet. Med mindst 24 timers varsel er det selvfølgelig muligt at ændre tidspunkterne for sessionerne undervejs, men alle sessioner indenfor samme pakke skal tages indenfor 3 måneder, med-mindre andet er specifikt aftalt.

Det er også muligt at fortsætte med én session til DKK 1.400 ad gangen. Mange føler dog tryghed ved at vide, at man har bundet sig til et vist antal gange af parterapi med sin partner.

Sessionerne betales kontant eller via Mobile Pay på 85936 før eller i starten af sessionerne. Alternativt kan beløbet i god tid betales ved bankoverførelse. Bookede, men ubetalte sessioner vil ikke blive gennemført.

​​

Aflysninger, forsinkelser og udeblivelser

Selvom jeg selvfølgelig er opmærksom på, at nødssituationer kan opstå, vil forsinket ankomst, udeblivelse og sene afbud påvirke min mulighed for at give jer den bedst mulige terapeutiske behandling samt påvirke min mulighed for at møde mine andre klienters behov for planlægning af kontinuerlige sessioner. Jeg beder jer derfor respektere følgende politik:

Udeblivelse fra en session eller afbud med mindre end 24 timers varsel vil blive faktureret til fuld pris. Det samme gælder, hvis klienter kommer for sent i hvilke tilfælde, den resterende tid af den oprindelige planlagte session kan udføres. Sessionen vil således ikke blive forlænget med den tid, I måtte være forsinket med.

Desuden forbeholder jeg mig retten til at aflyse resten af allerede bookede sessioner, hvis klienter udebliver fra 2 på hinanden følgende sessioner uden at give mig besked, da sådan handling kan opvirke udfaldet af behandlingen negativt.

Hvis jeg måtte aflyse en session, vil jeg bestræbe mig for at tilbyde en anden tid indenfor samme uge. I vil selvfølgelig ikke blive faktureret for en session aflyst af mig.

Kontakt mig​

Hvis I har nogle spørgsmål eller gerne vil booke en tid til parterapi i min praksis i Odense, bedes I kontakte mig her for en kort telefonsamtale.

​​

Hvor afholdes sessionerne?

Med mindre vi har aftalt andet, afholdes alle sessioner af parterapi på Baumgartensvej 46, 5000 Odense C. Der er parkering foran klinikken samt gode busforbindelser.

Tag venligst plads i venteværelset hvorfra jeg vil hente jer.