Parterapi i Odense C

Mange par kæmper med kommunikation. Nogle har forskellige og måske uforenelige drømme og mål i livet. Nogle er uenige om børneopdragelse, mens andre oplever utroskab og andre tillidsbrud. Nogle møder store kriser i livet, som det kan være svært at komme igennem sammen som par, og nogle vokser populært sagt fra hinanden. At være i et parforhold kan være hårdt arbejde, og hvis forholdet ikke fungerer, kan det være lige så opslidende og belastende som et brud og have vidtrækkende konsekvenser for alle i familien.

Jeg tilbyder parterapi i Odense C og kan hjælpe jer med at styrke jeres kommunikation og jeres forhold, klæde jer på til bedre at kunne udleve jeres drømme samt overkomme jeres udfordringer sammen.

I parterapi er det forholdet mellem jer, der er i terapi, ikke de to individer i parforholdet. I terapien italesætter I jeres problemstillinger, jeres mål og drømme for parforholdet og jeres liv sammen. Vi sætter mål op, som vi kan arbejde imod. Ved at arbejde med kommunikationen mellem jer får I en unik mulighed for bedre at forstå hinanden, fordybe jeres venskab, romantiske bånd og den fysiske intimitet - såvel som adressere jeres specifikke udfordringer og bekymringer. 

Sammen vil vi klarlægge jeres udfordringer. Måske har I allerede en klar idé om disse, måske ikke. Det kan også være, I ikke er enige i, hvori de består, og hvad I gerne vil arbejde med. Når udfordringerne er klarlagt, vil vi udforske, hvad I begge bringer med ind i forholdet, og hvordan I forstår hinanden, samt hvorledes dette påvirker jeres forhold. Vi vil også kigge på og arbejde med, hvordan I kan begynde at ændre de ting, der forhindrer jer i at have det forhold til hinanden, I ønsker jer. 

Mod slutningen af parterapien skulle I gerne:

  • have fået en større forståelse af jer selv og hinanden.

  • have opnået en indsigt i jeres individuelle bidrag til parforholdet, hvorledes I påvirker hinanden, samt hvordan I bedst kan støtte jer selv og hinanden.

  • have lært at tage de svære samtaler på egen hånd, uden at disse behøver ende i en uløselig konflikt.

Priser for parterapi

Alle sessioner er 90 minutter lange. Prisen for en enkelt session er DKK 1.400. Efter den første session er det muligt at booke og betale for pakker af sessioner:

​​

  • 3 sessioner DKK 3.570

  • 5 sessioner DKK 5.950

Pakker af parterapi bookes og betales samlet. Med mindst 24 timers varsel er det selvfølgelig muligt at ændre tidspunkterne for sessionerne undervejs, men alle sessioner indenfor samme pakke skal tages indenfor 3 måneder, med-mindre andet er specifikt aftalt.

Det er også muligt at fortsætte med én session til DKK 1.400 ad gangen. Mange føler dog tryghed ved at vide, at man har bundet sig til et vist antal gange af parterapi med sin partner. Sessionerne betales kontant eller via Mobile Pay på 85936 ved starten af sessionerne.

​​

Aflysninger og udeblivelser

Udeblivelse fra en session eller afbud med mindre end 24 timers varsel vil blive faktureret til fuld pris. Hvis jeg måtte aflyse en session, vil jeg bestræbe mig for at tilbyde en anden tid indenfor samme uge. I vil selvfølgelig ikke blive faktureret for en session aflyst af mig. 

Kontakt mig​

Hvis I har nogle spørgsmål eller gerne vil booke en tid til parterapi i min praksis i Odense, bedes I kontakte mig her for en kort telefonsamtale.

​​

Hvor afholdes sessionerne?

Med mindre vi har aftalt andet, afholdes alle sessioner af parterapi på Baumgartensvej 46, 5000 Odense C. Der er parkering foran klinikken samt gode busforbindelser.

Tag venligst plads i venteværelset hvorfra jeg vil hente jer.